Categories: Sanayi Boyaları

Sanayi Boyaları

Sanayi Boyaları

Sanayi boyalarının kimyasal niteliğinin bulunması, zemin ve yüzeylerde oluşan kir ile oksitlenmeyi engellemektedir. Sanayi boyalarının kimyasal niteliği yüzeyleri koruyarak paslanmasını da imkân tanımaz.

Sanayi boyaları uygulama alanlarında hızlı ve güçlü bir şekilde yapıştığından sıklıkla tercih edilmektedir. Genel olarak kullanım alanının yoğun olduğu sanayi boyalarında estetik bir görünüm oluşturması da dikkat çekmektedir.

Sanayi boyaları diğer boyalara kıyasla seri üretimlerde ve teknik parçalarda çok daha fazla tercih edilmektedir. Sebebi ise paslanmayı giderirken, oluşabilecek yan etkilere karşı da zemin ve yüzeyleri korumaktadır. Tüm bunların yanında geriye hoş bir görünüm de bırakır. Sanayi boyaları hızlı kuruması, kolay uygulanması ve yarı mat parlaklığı ile avantajlar sağlamaktadır.

Sanayi Boyaları

Sanayi Boyalarının Çeşitleri

  • Deniz Boyaları
  • Ahşap Boyaları
  • Toz Boyalar
  • Paketleme Boyaları
  • Matbaa Mürekkepleri
  • Bobin Boyaları
  • Otomotiv Son Kat ve Ulaşım Boyaları
  • Bakım ve Koruyucu Boyalar
  • Genel Endüstriyel Boyalar

Sanayi boyalarının başka bir özelliği ise alkid reçine içermesidir. Teknoloji gelişmelerine uyumlu bir şekilde üretildiği için sanayi boyalarının kullanımı oldukça verimlidir. Muzaffer Öztürk Boya olarak kullandığımız tüm ürünler teknolojiye uyumlu şekilde üretilmektedir. En kaliteli ürünlerle geniş renk yelpazemiz sayesinde sizlere profesyonel bir hizmet sunmaktayız. Sanayi boyalarımızla bütün ihtiyaçlarınızı karşılayarak iç ve dış bütün alanların eksiklerini giderebilirsiniz.

Sanayi Boyaları

Sanayi boyaları kullanım alanı olarak, makine aksanları, varil, vana, çelik dolap ve masa boyanması, tarımsal alanlarda, ev ile bahçe aletlerinde, traktör ve römork boyamada tercih edilmektedir.

Sanayi boyaları, cam, ahşap, beton ve plastik malzemelerin boyanmasında da tercih edilmektedir. Sanayi boyaları sağlığa zarar vermez ve çevre dostudur. Aynı zamanda oldukça kolay bir uygulama şekli vardır.

Kaliteli ve kullanışlı sanayi boyaları toptan ya da perakende olmak üzere mağazamızdan satın alabilirsiniz. Dilediğiniz zaman Yenişehir-Konak 1202/1 Sokak No:26 C-D İnşaatçılar Çarşısı (Gıda Çarşısı) İzmir şubemizi ziyaret ederek ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

Bizlere 0232 449 13 22 numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca direkt olarak sitemiz üzerinden “Teklif Alma” kısmını doldurarak fiyat bilgisi hakkında bilgi sahibi olabilir, fiyat alabilirsiniz. Ürünlerimiz yüksek kullanıcı memnuniyeti sağlamaktadır.

Neden Bizi Seçmelisiniz ?

Araştırma ile büyümek, kaliteli hizmet, doğru çözümler ve doğru malzemelerle siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktayız.

Sanayi boyaları, kimyasal özelliği sayesinde zemin ve yüzeylerdeki kir ile oksitlenmeyi engelleyen, yüzeyleri koruyarak paslanmışını gideren bir boya türüdür. Sanayi boyaları kullanıldığı alanlarda estetik bir görünüm bırakırken aynı zamanda hızlı ve güçlü bir şekilde de yapışmaktadır. Bu yazımızda “Sanayi Boyaları Nedir?”, “Sanayi Boyalarının Kullanım Alanları Nerelerdir?” gibi sorularınızı Muzaffer Öztürk Boya olarak cevaplandıracağız.

Sanayi Boyaları

Sanayi Boyaları Nedir?

Sanayi boyaları seri üretimlerde ve teknik parçalarda sıklıkla tercih edilen bir boya türüdür. Paslanmayı gidermektedir. Yüzeyleri ve zeminleri kire, oksitlenmeye karşı korumaktadır. Aynı zamanda oldukça hoş bir görünüm de vermektedir.

Bu gibi avantajlar sağlamasından oldukça sık tercih edilmektedir. Sanayi boyalarının sıkı bir şekilde yapışmaktadır. Renklendirici özelliği keskin kokusunu da beraberinde getirmektedir. Kolay uygulanışı, hızlı kuruması, yarı mat parlaklığı sıklıkla kullanılmasına sebebiyet vermiştir.

Sanayi tipi boyalar alkid reçine içermektedir. Sanayi boyaları teknoloji gelişmelerine uyumlu bir şekilde üretildiğinde kullanımı daha verimli olmaktadır.

Sanayi Boyaları

Muzaffer Öztürk Boya olarak kullandığımız tüm ürünler teknolojiye uyumlu şekilde üretilmiştir. En kaliteli ürünler ve geniş renk yelpazemiz ile sizlere seçeneği bol bir hizmet sunmaktayız. Her türlü ihtiyacı karşılayan sanayi boyalarımız ile iç ve dış bütün alanların eksiklerini giderebilirsiniz.

Makine aksanları, varil, vana, çelik dolap ve masa boyanması, tarımsal alanlarda, ev ile bahçe aletlerinde, traktör ve römork boyamada sanayi boyaları kullanılmaktadır.

Etiketler :

Sanayi Boyaları

Paylaşın :

Ürünlerimiz

Bünyemizde; İç cephe, Dış cephe, İzolasyon, Sanayi boyaları, Endüstriyel boyalar, Sprey boyalar, Özel boyalar, Isı yalıtım, Yangın grubu, Oto boyaları ve Mobilya grubu ürünleri için ihtiyacınız olan tüm malzemeleri bulundurarak size hızlı, güvenli ve kaliteli hizmet vermekteyiz.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Zemin Boyaları ve Uygulamaları

Zemin boyaları ve uygulamaları zeminlere estetik bir görünüm kazandırmak amacıyla yapılan işlemlerdir. Gün geçtikçe zemin…

1 yıl ago

Boyama Uygulamaları

Boyama uygulamaları, iç ve dış cephe boyama ile makine boyama gibi çeşitlerden oluşur. Boyama uygulamalarında…

1 yıl ago

Epoksi Boyalar

Epoksi boyalar, kullanışlı, sağlıklı ve uzun ömürlü özelliklerini taşımaktadır. Kıyaslandığında diğer ürünlere göre maliyeti de…

1 yıl ago

Endüstriyel Boyalar

Endüstriyel boya oldukça kapsamlı bir kullanım alanı olan sanayi boyalarının bir çeşididir. Büyük ve kurumsal…

2 yıl ago

This website uses cookies.